Demokrate: Radujemo se zajedničkom kandidatu opozicije kako god se on zvao

Demokrate: Radujemo se zajedničkom kandidatu opozicije kako god se on zvao

Kojeg god kandidata da odabere parlamentarna opozicija Demokrate će ga podržati ga bez ikakvog uslovljavanja.

To je saopšteno iz te partije povodom špekulacija oko navodnog osporavanja kandidature jednog, drugog ili trećeg mogućeg kandidata za Predsjednika Crne Gore.

U postupku izbora kandidata, kao što je to objasnio i naglasio predsjednik Demokratske Crne Gore, Demokrate nijesu i neće učestvovati, pa samim tim nemaju ni pravo, ni mogućnost, ni potrebu da osporavaju bilo kog kandidata -pojasnili su iz partije Alekse Bečića.

"Predsjednik Demokrata je odustao od kandidature za Predsjednika Crne Gore kako bi se opozicija objedinila, a ne razjedinila, i time stavio tačku na mogućnost da eventualno prihvati kandidaturu za Predsjednika Crne Gore u ovom izbornom procesu. Dakle, radujemo se zajedničkom kandidatu cjelokupne opozicije kako god se on zvao", poručuju Demokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.