Sekulić: Krapović ponovo dijeli zaposlene na politički podobne i nepodobne
Budva

Sekulić: Krapović ponovo dijeli zaposlene na politički podobne i nepodobne

Da je gradacija loših postupaka postalo Krapovićevo drugo ime dokazuje i njegov odnos prema zaposlenima sada već ukinute Službe obezbjeđenja imovine i lica. Mjesecima je vršio pritisak na mene kao načelnika da podnesem ostavku na tu funkciju kako bi istu preuzeo politički podoban kadar. Kada je vidio da to ne funkcioniše uslijedile su ucjene, kako ni one nisu dale rezultata Krapović je ukinuo Službu sa neosnovanim obrazloženjem u kome je naveo da nema dovoljan broj licenciranih službenika što je daleko od istine, saopštio je Vladimir Sekulić bivši načelnik Službe obezbjeđenja imovine i lica Opšttine Budva

Nakon ukidanja Službe, rješenje o prestanku mandata dobio je tvrdi samo on dok su ostali službenici ostali bez ikakvog obrazloženja šta i kako u narednom periodu pošto je Krapović odmah nakon svega pomenutog morao na petnaestodnevni odmor. 

"Nakon mjesec dana od ukidanaja Službe to jest 29.01.2018. godine, Krapović i ostalima uručuje rješenja o nerespoređenosti, međutim tu se priča ne završava. Pomenuti period osim za odmor i rekreaciju Krapović je iskoristio i da procjeni ko je od službenika podoban ili ko će naprasno preko noći postati politički podoban kako bi nastavio da radi, što znači da je napravio selekciju na politički podobne i nepodobne. Krapović je toliko osilio da je počeo da se igra dječijih igara sa zaposlenima ne mareći za to što je u prekršaju, a nije ga briga ni što je Opština od početka godine bez ikakvog  obezbjeđenja iako je ona obavezno štićen objekat", naveo je Sekulić.

On je upitao Krapovića kako je na istim poslovima ostavio pojedince iz Službe, a prije toga im uručio rješenja o neraspoređenosti zbog toga što, kako je tada rekao, nisu dobro obavljali svoj posao.

"Zašto je Službu ukinio brzinom svjetlosti pred sam kraj godine, a da za to niko nije znao? Zašto je zaposlenima u Službi zabranio prisustvo na prethodnom skupštinskom zasijedanju? Da li zato što ne bi imao valjane argumente da odgovori na naša pitanja uzevši u obzir da je sve ovo politički instruisano?Zašto i dalje Opština kao obavezno štićen objekat nema obezbjeđenje već ove poslove i dalje nezakonito obavavljaju oni kojima su uručena rješenja o neraspoređenosti? Da li ih je Krapović upoznao sa činjenicom da su svi zajedno u prekršaju? Šta će biti sa onima koji su politički nepodobni, a dobili su rješenje o neraspoređenosti? Iz svega se jasno zaključuje da je ukidanje Službe bio usko partijski interes Demokrata koje prosto ne dozvoljavju opstanak nikoga ko ne misli kao oni. Da je tako dovoljno govore i Krapovićeve izjave koje su ga do sada već nekoliko puta demantovale", zaključio je Sekulić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.