Autobus udario u drvo, 11 osoba stradalo, 44 povrijeđene
Foto:Anadolija

Turska

Autobus udario u drvo, 11 osoba stradalo, 44 povrijeđene

Najmanje 11 osoba poginulo je, a 44 su povrijeđene u autobuskoj nesreći u Eskisehiru, centralnom dijelu Turske.

Prema dostupnim informacijama, vozač autobusa je, iz još uvijek neutvrđenih razloga, udario u stabla pored puta. U autobusu su se nalazili putnici koji su iz Ankare putovali u Bursu, javlja agencija Anadolija.

Guverner Eskisehira Ozdemir Cakacak i načelnik policije Engin Dinc posjetili su hospitalizovane putnike. Cakacak je potvrdio da je u ovoj tragediji smrtno stradalo 11 osoba. 

2018012022820274929956140Web

Foto:Anadolija 

Istakao je da nema teško povrijeđenih te da je uglavnom riječ o lomovima.

Guverner je porodicama poginulih uputio saučešće, a povrijeđenima poželio brz oporavak. 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.