Tri osobe izgubile život u Holandiji, nesreća sve više, zabilježeni nevjerovatni snimci(VIDEO)
Foto: Facebook

Oluja i u Njemačkoj, Španiji...

Tri osobe izgubile život u Holandiji, nesreća sve više, zabilježeni nevjerovatni snimci(VIDEO)

Najmanje tri osobe poginule su u nevremenu koje je pogodilo Holandiju. Snimci korisnika društvene mreže Twitter pokazuju kakve su sve nepogode pogodile stanovnike ove evropske države.

Holandske vlasti suspendovale su sav vazdušni i šinski saobraćaj i izdale crveno upozorenje.

Snimak zabilježen u holandskom gradu Horst jedan je od najkomentarisanijih na internetu. Prikazuje kako oluja čupa stablo i baca ga na trotoar tik pred noge majke. Stablo je pri padu odlomilo i dio krova, a grane su samo okrznule šokiranu ženu.

U mnogim dijelovima Njemačke škole su i dalje zatvorene, dok se zemlja priprema za najavljenu zimsku oluju koja dolazi sa zapada i donosi snijeg, kišu i jake vjetrove.

Stanovništvu je savjetovano, posebno u zapadnoj i sjevernoj Njemačkoj, da danas ne izlazi iz svojih kuća, ako je to ikako moguće.

Policija i vatrogasci imalu su pune ruka posla kasno sinoć zbog brojnih sudara u sjevernoj i južnoj Njemačkoj, koji su se dogodili zbog klizavih puteva i obilnih sniježnih padavina.

Najviše saobraćajnih nezgoda, gotovo "iz minuta u minut" dogodilo se na autoputu između Vilhelmshavena i Vesterštedea u sjevernoj Njemačkoj.

U Hamburgu je danas na autuputu zabilježeno takođe mnogo saobraćajnih nezgoda, nastalih usljed loših vremenskih uslova.

2698156210208676135179271544785256o

Foto: Čitalac Kodex-a, nezgoda na autoputu u Hamburgu

I u Španiji je nevrijeme zabilježeno, usljed vjetrova talasi su dostizali ogromne visine i "odnosili" ljude sa ulica uz obalu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.