Riješite se tamnih mrlja ispod pazuha uz pomoć ovih trikova!
Ilustracija

Riješite se tamnih mrlja ispod pazuha uz pomoć ovih trikova!

Neke od ovih sastojaka već imate u svojoj kuhinji.

Krastavac

Ovo zeleno povrće hladi i hidrira kožu i zbog svojih prirodnih sastojaka služi za prirodno izbeljivanje kože.

Možete iscijediti krastavac, a potom pamučni tufer potopiti u sok i aplicirati na tamni predio ispod pazuha. Postupak ponavljajte više puta dnevno.

Krompir

Ovo povrće je bogato kiselinama zbog čega predstavlja prirodno sredstvo za izbjeljivanje. Kako biste posvijetlili tamne mrlje, sve što treba da uradite je da jednostavno isječete tanko parče krompira i postavite ga ispod pauzuha. Isto kao krastavac, možete ga iscijediti, a potom sok natopiti vatom.

Ostavite sok da djeluje 15 minuta, dok se ne osuši, a zatim isperite pazuh toplom vodom.

Kokosovo ulje

Poznato po svojim prirodnim sastojcima za izbjeljivanje, kokosovo ulje je još jedna opcija za izbjeljivanje kože koja je potamnjela.

Jednostavno masirajte mrlje uljem i ostavite da djeluje 15 minuta, a potom operite pazuh toplom vodom. Svakodnevno masiranje garantuje posvjetljivanje.

Soda bikarbona

Ako želite da se riješite tamnih mrlja potrebno je da radite piling, a soda bikarbona je jedan od najboljih predloga.

Sodu bikarbonu pomiješate sa vodom, kako biste dobili pastu, a potom protrljajte dobro potamnjelu regiju. Kada uradite dobar piling, isperite pazuh i osušite ga. Za najbolje rezultate, piling treba da radite dva puta nedjeljno.

Limun

Lumun je najbolje prirodno sredstvo za izbjeljivanje, a posebno se dobro pokazao za rješavanje problema sa potamnjelim dijelovima kože.

Sve što treba da uradite je da isječete limun na dva dijela, a potom jednom polovinom da protrljate pauzuh nekoliko minuta. Ostavite da sok odstoji na koži 15 minuta. Radite to dva puta nedjeljno i primetićete odlične rezultate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.