Nakon sedam godina istrage riješeno ubistvo NBA asa
Foto: ABC news

Ubila ga supruga

Nakon sedam godina istrage riješeno ubistvo NBA asa

Smrt nekadašnjeg NBA asa Lorencena Rajta konačno je riješena - nakon sedam godina istrage, policija je uhapsila njegovu bivšu ženu Šeru Rajt-Robinson, koja će biti optužena za ubistvo prvog stepena.

Rajt je ubijen u julu 2010. godine pod nerazjašnjenim okolnostima, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je nekoliko dana nakon smrti, u šumi blizu Memfisa.

Kako navode američki mediji, policija, na insistiranje njegove majke, nije prekidala istragu, pa je prije desetak dana uhapsila 46-godišnjeg Bilija Tarnera, koji je priznao da je ubio Rajta u dogovoru sa Šerom.

Lorencen Rajt je igrao u NBA punih 14 sezona, a 1996. godine je izabran kao sedmi pik na jednom od najboljih draftova novije istorije, na kome su u ligu ušli Kobi Brajant, Alen Ajverson, Rej Alen, Antoan Voker.

Igrao je u Klipersima, Atlanti, Memfisu, Sakramentu i Klivlendu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.