Decembarsko kupanje u moru
Foto: AA

Turska

Decembarsko kupanje u moru

I dok su niske temperature i sniježne padavine pogodile veći dio Evrope, građani Fetijea u turskoj provinciji Mugli uživali su u kupanju u moru.

Temperatura vode mora u decembru iznosi 21 stepen, a neki građani su to iskoristili za još jedan ulazak u more dok su drugi na plaži uživali u sunčanim zracima, javlja Anadolija.

Bilo je i onih koji su lijepo vrijeme iskoristili za šetnju plažom. 

2017120222724040728395339Web

Foto:Anadolija

Ejup Karakaja je s porodicom stigao na odmor iz Istanbula.

Kako je kazao, lijep je osjećaj da se u decembru može kupati u moru. I prošle godine je u isto vrijeme bio u Fethijeu i tada je takođe uživao u kupanju. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.