Vučić: Poštujemo žrtve svih drugih naroda, ali
Aleksandar Vučić

"Svi su znali kakav će biti ishod suđenja Mladiću"

Vučić: Poštujemo žrtve svih drugih naroda, ali "srpska suza nema roditelja"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Novom Sadu da su svi znali kakav će biti ishod suđenja Ratku Mladiću, prvostepeno osuđenom u Haškom tribunalu na doživotnu kaznu zatvora za genocid i ratne zločine, i pozvao sve građane Srbije da gledaju u budućnost.

"Pozivam građane Srbije da počnemo da gledamo u budućnost, da razmišljamo kako ćemo čuvati mir i stabilnost regiona, da se ne gušimo u suzama prošlosti, već da od radničkog znoja stvaramo bolju budućnost za sve nas", rekao je Vučić novinarima u Novom Sadu, upitan da prokomentariše presudu Ratku Mladiću, javlja Anadolija.

On je rekao da Srbija poštuje žrtve svih drugih naroda, ali da "srpska suza nema roditelja".

Vučić je rekao da je potrebno da svi rade na miru u regionu, "da nam se ratne strahote nikada ne dogode i ne ponove".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.