Vujanović čestitao Pahoru: Vaš reizbor vrijedan u vremenu velikih izazova u regionu
Filip Vujanović

Nastaviti dobru saradnju Slovenije i CG

Vujanović čestitao Pahoru: Vaš reizbor vrijedan u vremenu velikih izazova u regionu

Danas je Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović uputio čestitku Predsjedniku Republike Slovenije Borutu Pahoru u povodu njegove pobjede na predsjedničkim izborima u Sloveniji.

Između ostalog u čestitci se navodi: „Vaš reizbor je potvrda vrijednosti i uspjeha vašeg predhodnog mandata a Vasa posvećenost interesima građana Slovenije garancija da ćete i u ovom mandate doprinijeti prosperitetu svih u Sloveniji.Takođe je Vaš reizbor vrijedan u vremenu velikih izazova u regionu, Evropi i šire. Siguran sam da ćete i nadalje afirmisati dobru saradnju Slovenije i Crne Gore u čemu ćete imati moju najiskreniju podršku.”

Predsjednik je takođe iskazao visoko poštovanje podrške Slovenije našim evropskim integracijama, kao tokom pristupnog procesa NATO-u.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.