Mandić sa Rabo: Skupština Crne Gore lider u regionu kada je u pitanju zastupljenost žena
Foto: Skupština Crne Gore

Mandić sa Rabo: Skupština Crne Gore lider u regionu kada je u pitanju zastupljenost žena

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić sastao se danas u Palmi De Majorci, u sklopu Konferencije predsjednika parlamenata zemalja članica EU, sa Valeri Rabo, potpredsjednicom Narodne skupštine Francuske.

Mandić je potpredsjednicu Rabo upoznao da je Skupština Crne Gore narednih dana domaćin Skupštine zemalja Frankofonije i istakao da će mu biti izrazito drago da razgovara sa delegacijom francuskog parlamenta.

Mandić je dodao da je Skupština Crne Gore lider u regionu kada je u pitanju zastupljenost žena, i da će sa velikim zadovoljstvom podržati inicijativu o većoj zastupljenosti žena na svim mjestima odlučivanja u Crnoj Gori i državama evropskog kontinenta što je inicijativa koju su pokrenule predsjednice parlamenata Evrope.

- Rabo je izrazila zadovoljstvo povodom susreta sa predsjednikom Mandićem, pohvalivši tom prilikom rad Skupštine Crne Gore - navodi se u saopštenju Kabineta predsjednika Skupštine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.