Bijelo Polje: Napadnut komunalni inspektor
Gradska garaža

Incident u gradskoj garaži zabilježile kamere

Bijelo Polje: Napadnut komunalni inspektor

Juče nakon 14 časova u prostorijama gradske garaže u Bijelom Polju, tokom vršenja službene radnje, pretučen je Inspektor bjelopoljske Komunalne policije Svetislav Perišić.

 Perišića, koji je, kako priča, bio u službenoj uniformi i stajao na vratima kancelarije smještene u garaži, pesnicom je udario je Bjelopoljac  K.D.

Od siline udarca Perišić je,kaže, na trenutak izgubio svijest i završio na podu kancelarije.

Sve se to odigralo u prisustvu kolege Perišića Zorana Grandova koji ga je, zajedno sa licem E. Lj. a koji je bio u društvu K.D., podigao sa poda i ukazao pomoć.

Povrijeđeni inspektor je odmah prebačen u Urgentni blok bjelopoljske bolnice gdje su mu konstatovane povrede u predjelu stomaka, u kojem je udaren, istom je ukazana pomoć i on je nakon toga pušten na kućno liječenje sa naznakom kontrole kod hirurga.

IMG20171108045916634

Povrede Pešića, foto:Privatna arhiva

O ovom događaju uprava Komunalne policije i "Parking servisa" je obavijestila policiju, napadač na službeno lice je priveden i o svemu je obaviješten tužilac koji će donijeti odluku o određivanju pritvora.

Inače, napad na Perišića snimile su sigurnosne kamere u gradskoj garaži.

Ovo nije prvi slučaj da se fizički nasrće na Inspektore koji su zaduženi da sankcionišu nepropisno parkirana vozila u gradu a nedavno je Bjelopoljac koji je prijeto smrću inspektoru osuđen na mjesec dana zatvora - istakao je Perišić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.