Dušan Gardašević predsjednik Demokrata u Gornjem Moćevcu
Gornji Moćevac

U Pljevljima

Dušan Gardašević predsjednik Demokrata u Gornjem Moćevcu

Dušan Gardašević izabran je za predsjednika mjesnog odbora Demokratske Crne Gore u Gornjem Moćevcu, u Pljevljima, za potpresjednike su izabrani Hasan Sirovina, Zdravko Šiljak i Mladen Kartal, dok će funkciju sekretara mjesnog odbora obavljati Miljana Terzić.

Demokrate ističu da, zahvaljujući ogromnom broju novih članova, sa lakoćom formiraju mjesne odbore na teritoriji opštine Pljevlja, te da odboru „Gornji Moćevac“ po kvalitetu i kvantitetu sigurno mogu pozavidjeti i neki opštinski odbori.

“Na sastanku je bilo riječi o beznadežnom stanju u koje je DPS doveo Crnu Goru, a pogotovo opštinu Pljevlja u posljednjih 30 godina. Ogromna podrška koju Demokrate uživaju u Pljevljima nam daje za pravo da konstatujemo da će već na proljeće Demokrate biti predvodnik promjena koje će se desiti na prvim lokalnim izborima”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, Demokrate Pljevlja će u narednom periodu nastaviti da zaokružuju partijsku infrastrukturu u formi organizovanja u mjesne odbore, kojih će na teritoriji pljevaljske opštine biti 45.

Sastanku formiranja mjesnog odbora prisusvovao je presjednik OO Demokrata Pljevlja, Milojica Tešović, potpresjednici Nikola Rovčanin, Bojan Krvavac i Dušan Janjušević, kao i sekretar Strahinja Potparić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.