Novi Pazar: Kosovar uhapšen zbog silovanja ćerke (15), zločin prijavilo mlađe dijete
Ilustracija

Manijak uhapšen

Novi Pazar: Kosovar uhapšen zbog silovanja ćerke (15), zločin prijavilo mlađe dijete

Policija u Novom Pazaru u subotu je uhapsila E. T. (40), žitelja ovog grada porijeklom sa Kosova, zbog sumnje da je silovao svoju petnaestogodišnju ćerku!

 Djevojčica je bila žrtva incesta više od četiri godine, a gnusni zločin na kraju su prijavili supruga uhapšenog, mlađa ćerka i sin.

Manijak je saslušan i predat u nadležnost pravosudnim organima, a djevojčica je, pod nadzorom majke i radnika Centra za socijalni rad u Novom Pazaru, bila na ginekološkim i drugim pregledima. Više detalja znaće se narednih dana kada sve analize budu gotove, pišu Večernje novosti.

Prema saznanjima "Novosti", E. T. je svoju ćerku na seks prisiljavao od njene 11. godine.

Radio je to dok su kratko živjeli u Njemačkoj, a nastavio je i nakon povratka u Novi Pazar gdje je jedno vrijeme držao kafanu. Djevojčici je prijetio da nikome ne smije ništa da priča i ona je iz straha o svemu ćutala. Prema nezvaničnim informacijama, u jednom trenutku htjela je da se ubije.

Vjerovatno bi E. T. nastavio da napastvuje svoje dijete da ga u porodičnoj kući u novopazarskom naselju Selakovac, nije vidjela mlađa ćerka koja je sve ispričala majci. Kada je dobila potvrdu i od silovane starije ćerke odlučili su da svi zajedno odu u policiju.

U novopazarskom MUP su, zbog specifičnosti cijelog slučaja, vrlo obazrivi i ne daju nikakve izjave za javnost.

Svi se trude da, koliko god mogu, sakriju identitet djevojčice kojoj je otac uništio život.

Kako saznaje beogradski list, ona je prilikom ljekarskih pregleda djelovala vrlo iscrpljeno i iznemoglo, psihički je potpuno rastrojena.

Što se oca silovatelja tiče, prilikom privođenja nije bio ni pod uticajem alhohola, niti droga, nije odavao ni utisak da je mentalno ili psihički poremećena osoba. Još se ne zna da li će biti upućen na psihijatrijski pregled.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.