Navijači od ranog jutra u redovima kako bi kupili karte(FOTO)
Foto: AA

Veliko interesovanje za meč Crna Gora-Danska

Navijači od ranog jutra u redovima kako bi kupili karte(FOTO)

Prodaja ulaznica za meč kvalifikacija za SP 2018 između fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Danske počela je jutros u 10 časova, a otvaranje biletarnica dočekalo je na stotine navijača Crne Gore, koji su pohitali ispred sportskog centra Morača, kako bi kupili kartu.

Duel Crne Gore i Danske na stadionu pod Goricom na programu je u četvrtak u 20 sati i 45 minuta. Meč pod Goricom biće odlučujući u borbi za drugo mjesto u grupi E, koje vodi u baraž, prenosi Anadolija.

2017100322606705326431740Web

Upravo zbog važnosti utakmice, interesovanje javnosti, ali i navijača za ovaj meč je veliki. Više od 25 hiljada zahtjeva za trebovanje ulaznica upućeno je prema Fudbalskom savezu Crne Gore. Ipak, svi neće biti u prilici da uživo prate utakmicu, jer je kapacitet stadiona pod Goricom 12 hiljada mjesta. 

2017100322606705326431742Web

Najuporniji navijači Crne Gore od ranih jutarnjih časova čekali su u redovima ispred sportskog centra Morača, kako bi kupili kartu. Ulaznice za zapadnu tribinu, za sektor C i D koštaju po 15 eura, za B i E po 12, a za A i F po deset eura. 

Za Istočnu tribinu, sektor B, C, D, E i F, koštaju deset, a za A i G sedam eura. Kada su u pitanju sjeverna i južna tribinu, cijena karte iznosi pet eura. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.