Perišić: Uzalud DPS-u parfemi kad su im ruke prljave
Miloš Perišić

Samo raskošno

Perišić: Uzalud DPS-u parfemi kad su im ruke prljave

Dok Cetinje zaudara zbog njihove nesposobnosti da riješe kanalizacionu mrežu, DPS uzdanice u Prijestonici mirišu na najskuplje parfeme, saopštio je Miloš Perišić, član odbora URA na Cetinju.

"Funkcionerka na Cetinju i poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore Ana Nikolić od gradskog novca potrošila je prošle godine 200 eura za dva parfema. Po njima, tako treba dočekati goste. Samo raskošno, dok za 800 majki iz Prijestonice nema centa za naknade. Maskiranje je DPS-ov poznati manir – Cetinjanima ne umiju omogućiti perspektivu i uređenu Prijestonicu, pa su probali sa šminkom", kazao je Perišić.

Dodaje da im se milionska šminka, poput Njegoševe ulice, razlila na sve strane.

Prema njegovim riječima, za protekle četiri godine platili su 18 miliona eura njihovih dugova, polovinu budžeta čine krediti i donacije, a oni su, kako dodaje,  za reprezentaciju za to vrijeme potrošili 550.000 eura. "Samo u 2013. godini su za poklone, ručkove itd. dali 160.000 eura, iako su bili predvidjeli "samo" 80.000 eura".

"Gospodo iz DPS-a, nije važno koliko lijepo mirišete, dok su vam ruke i obraz prljavi", zaključio je Perišić.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.