Povratak u Parlament vjetar u leđa isključivo DPSu

Joković-Palmer

Povratak u Parlament vjetar u leđa isključivo DPSu

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković je na sastanku sa direktorom službe Stejt dipartmenta za Jugoistočnu Evropu, Metjuom Palmerom, prezentovao viđenje SNP-a o izlasku iz političke krize, koja potresa Crnu Goru.

Predsjednik SNP-a je tom prilikom podsjetio na, kako je naveo, kontinuirano lošu socioekonomsku i još dramatičniju političku situaciju u Crnoj Gori, uprkos nastojanjima nosioca vlasti da simuliraju redovno stanje u zemlji.

Joković je istakao da je preduslov za rješavanje političke krize određivanje datuma novih parlamentarnih izbora, na kojima će građani u fer i demokratskim uslovima izabrati vlast koja će biti prihvaćena od svih aktera političke scene.

"Joković je poručio da će SNP nastaviti da vodi doslednu politiku, te da ostaje pri stavu o bojkotu dok se ne ispune dobro definisani zahtjevi iza kojih je stala cjelokupna opozicija. On je ukazao da bi povratak u parlament bilo koje političke partije dao vjetar u leđa isključivo DPS-u.Predsjednik Joković je izrazio zadovoljstvo zbog obavljenih razgovora sa predstavnicima SAD-a i Evropske unije i još jednom podsjetio da je SNP opredijeljena za dijalog kao demokratski način izlaska iz krize", saopšteno je iz SNPa.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.