Gvardiola: Mesi može da ode iz Barselone

Gvardiola: Mesi može da ode iz Barselone

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola smatra da je realno da se aktivira otkupna klauzula od 300 miliona eura za najboljeg fudbalera Barselone Lionela Mesija.

Mesi još uvijek nije produžio ugovor sa katalonskim klubom, iako je najavljeno, a "građani" žele da iskoriste čekanje i ostvare rekordan transfer.

- Ne znam ko bi mogao da aktivira takvu opciju, ali sam siguran da postoje klubovi koji imaju taj novac i koji žele da ga potroše. Mislim da može da se dogodi da Mesi ode iz Barselone - rekao je Gvardiola, a prenosi Skaj Sport.

Upravo je Gvardiola jedan od aduta zbog kojih bi Mesi stigao na Etihad jer su veliki prijatelji, ali i nezadovoljstvo Argentinca transfer potezima kluba i odlaskom Nejmara.

Petostruki dobitnik Zlatne lopte i Gvardiola uspešno su sarađivali u Barseloni i osvojili sve što se moglo osvojiti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.