Horor u selu kod Smedereva: Četiri muškarca silovala djevojku
Ilustracija

Horor u selu kod Smedereva: Četiri muškarca silovala djevojku

Četiri muškarca iz sela Osipaonica kod Smedereva uhapšena su zbog sumnje da su silovala djevojku u tom selu, saznaju nezvanično "Večernje novosti".

Za još jednim mladićem umiješanim u ovaj zločin se traga.

Kako je "Novostima" potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, koje vodi pretkrivični postupak, "provjeravaju se navodi o silovanju punoljetne djevojke od strane više muškaraca". 

"Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih policijskoj istrazi, četiri muškarca su uhapšena pod sumnjom da su silovala djevojku. Njima je određen pritvor. Identitet djevojke, kao i osumnjičenih, zasad se čuva od javnosti. Navodno, riječ je o dva događaja obljube. U prvom je učestvovalo, kako se vjeruje, više osoba, a u drugom su bila, navodno, dva izvršioca. Policija traga za još jednim muškarcem za koga se vjeruje da ima veze sa ovim slučajem. Oba slučaja silovanja dogodila su se prošle sedmice u selu Osipaonica. Svi pohapšeni su iz ovog sela, kao i žrtva", navodi beogradski list.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.