Skandal u UEFA: Marketi lažirao u žrijebu za Ligu šampiona?(VIDEO)
Foto: Screenshot

Skandal u UEFA: Marketi lažirao u žrijebu za Ligu šampiona?(VIDEO)

Priče oko neregularnostima prilikom žrijeba za UEFA takmičenja ponovo su aktuelne, nakon što je švajcarski list "Blik" objavio kontroverzni snimak.

Naime, na njemu se vidi kako je generalni sekretar Đani Marketi otvarao kuglicu sa dva papirića, prenosi B92.

U jednom trenutku Marketi je pogledao i video dva papirića, a onda jedan uzeo i bacio ispod stola. Nakon toga je razvio drugi papir na kome je pisalo Hofenhajm.

"Marketi je ignorisao papir jer nije imao uticaj na žrijeb", saopšteno je iz UEFA. 

Međutim, sumnja je podgrijejana jer je njemački klub dobio najtežeg mogućeg rivala - Liverpul. 

"Vjerovatno na drugom papiru nije bilo ničega, zato što je naš klub dosta nepoznat", ironično je izjavio trener Hofenhajma Džulijan Negelsman.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.