''DPS decenijama uništava Žabljak''
Foto: mojacrnagora.com

Demokrate Žabljak čekaju nove izbore

''DPS decenijama uništava Žabljak''

Da li će Žabljak i Durmitor spremni dočekati turiste kako bi iskoristili makar ljetnju sezonu, pošto već dugo godina zimska stagnira? Odgovor je isti kao i poslednjih 10 godina, neće. Nekad jedan od glavnih centara planinskog turizma u zemlji i šire, danas se može pohvalilti, kako reče gradonačelnik, čistim vazduhom i domaćom hranom, saopšteno je iz Inicijativnog odbora Demokrata Žabljak.

''Na Žabljaku ove zime pola grada je bilo bez vode.  A nije li prije desetak godina bio pripremljen projekat kojim bi se riješio problem vodosnabdijevanja? Ali, investicija za tu namjenu je preusmjerena za druge namjene u režiji  DPS uništiteljske strategije, tako da ovo nas malo koji ostadosmo na Žabljaku nemamo elementarnih uslova za život u 21. vijeku. Osim čistog vazduha i zdrave hrane. Dok i na to ne uvedu takse'', navodi se u saopštenju.

Kažu da se više ne dovodi u pitanje opstanak šaranskih i jezerskih planinskih sela, jer su već odavno pusta.

''Da bi prikrili ovu tužnu istinu o Žabljaku , po principu ,,spolja gladac, a unutra jadac“ osmišljena je jednodnevna akcija  čišćenja našeg grada. Pridružili smo se i čistili, i time pokazali privrženost i odanost našem gradu . Ali im poručujemo, nije bilo dovoljno čišćenja! Bez imalo stručnosti, senzibilnosti, empatije prema stvarnim potrebama žabljačkog  stanovništva, već decenijama uništavate opštinu čijim se prirodnim  ljepotiama dive iz svih krajeva svijeta, ali se i nažalost pitaju , zaboga, kako ovakav kraj može biti ovoliko nerazvijen. Zbog toga ćete biti kažnjeni prvom prilikom, na izborima'', saopštile su Demokrate Žabljak.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.