Kristijano Ronaldo napušta Real Madrid
Kristijano Ronaldo

Zbog utaje poreza

Kristijano Ronaldo napušta Real Madrid

Najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo želi da napusti Real Madrid jer je nezadovoljan što ga španski tužioci terete da je utajio porez.

Ronaldo se nalazi pod istragom zbog sumnje da je sakrio 14,7 miliona eura na Djevičanskim ostrvima prihoda na lični imidž, što su kasnije demantovali njegovi zastupnici, prenosi Sputnjik.

Portugalaski golgeter je odluku o odlasku iz redova šampiona Španije i Evrope saopštio predsjedniku Reala Florentinu Perezu, navodi portugalska „A bola“.

Na takav potez je već spremna nekolicina klubova poput Pari Sen Žermena, Mančester Sitija i Junajteda, kao i nekoliko klubova iz Kine, o čemu se pisalo poslije finala Lige šampiona, da je dobio rekordnu ponudu od 180 miliona eura.

Ronaldo je devet godina u Madridu, osvojio je sve što se može osvojiti, a u tek završenoj sezoni vodio je ekipu do titule prvaka Španije i odbrane trofeja Lige šampiona.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.