Jovetić pogodio protiv Reala, smanjio na 2:1
Stevan Jovetić

Jovetić pogodio protiv Reala, smanjio na 2:1

Real Madrid je postao njegova redovna "mušterija".

Stevan Jovetić je nakon briljante igre u prvom poluvremenu postigao gol u 48. minutu i smanjio zaostatak svog tima.

Jo-Jo nije imao sreće u prvom dijelu, kada su se njegovi udarci završavali na okviru gola (jednom prečka, jednom stativa).

Ipak, na otvaranju drugog dijela naš as je efektno sa 20-ak metara pogodio donji lijevi ugao.

Jovetić je od januara postigao tri pogotka protiv Reala - prije večerašnjeg bio je strijelac u Kupu, i na "Pishuanu", kada je prekinuo Realovu seriju od 40 mečeva bez poraza.

Atletiko igra 1:1 sa Betisom, a gol za izjednačenje dao je Stefan Savić.

To je njegov prvi pogodak u dresu "kolćonerosa", a naš reprezentativac sada može da se pohvali da je postizao golove u tri najjače evropske lige - bio je strijelac i u Mančester sitiju i Fiorentini.

U derbiju u Madridu, Real je na neobičan način došao do vođstva - sudija Maljenko je dosudio faul na vrhu šesnaesterca, a svega dvije-tri sekunde kasnije, dok igrači Sevilje nisu ni razmišljali o živom zidu, Naćo šutirao i pogodio.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.