Sutjeska ostala bez trenera
Foto: Twitter ‏@nebojovovic

Jovović raskinuo ugovor

Sutjeska ostala bez trenera

Nebojša Jovović više nije trener Sutjeske, pošto su uprava Nikšićana i mladi stručnjak sporazumno raskinuli ugovor, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Nikšićani i Jovović su na sastanku zaključili da je momenat za promjene.

"Loš bodovni saldo u odnosu na postavljene ciljeve bio je povod današnjeg sastanka na kojem je zajednički konstatovano da ostvareni rezultat nije na očekivanom nivou i da ekipi treba "šok terapija" kako bi se prekinuo loš rezultatski niz", stoji na sajtu FK Sutjeska.

Nikšićani su u seriji od tri meča bez pobjede, a odlazak Jovovića stigao je dan nakon što je Budućnost bila bolja u derbiju, pod Goricom je slavila sa 4:2.

"Za osam mjeseci koliko je proveo u klubu Nebojša je dokazao da je vrhunski čovjek i vrhunski stručnjak. Ne sumnjamo da će uz sve kvalitete vrlo brzo naći angažman i iskreno se nadamo da će na svom narednom radnom zadatku imati mnogo više sreće", saopštili su iz Sutjeske i dodali da će u narednih nekoliko dana imenovati novog trenera.

FK Sutjeska je trenutno šestoplasirana na tabeli u crnogorskom prvenstvu, a igraće i polufinale.

Onogošt.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.