Trijumf Federera nakon 6 mjeseci pauze: Nedostajao mi je osjećaj pobjede!
Rodžer Federer

Trijumf Federera nakon 6 mjeseci pauze: Nedostajao mi je osjećaj pobjede!

Rodžer Federer vratio se pobjedom nakon šest mjeseci pauze zbog povrede koljena.

Švajcarac je pobijedio danas Britanca Danijela Evansa sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4) u okviru Hopman Kupa u australijskom Pertu. 

Jedan od najboljih tenisera svijeta posljednji meč odigrao je prošle godine u julu u polufinalu Vimbledona kada ga je sa 3:2 savladao Miloš Raonić.

Švajcarac je nakon toga uzeo pauzu tokom koje se oporavljao od povrede koljena. 

Današnju pobjedu ostvario je u 61-minutnom meču. 

"Drago mi je što sam se ponovo vratio", rekao je 35-godišnji Švajcarac dodajući kako mu je "nedostajao osjećaj pobjede".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.