BP:Osnovcima održali čas borilačkih vještina

Džudo i rvački klub Favorit

BP:Osnovcima održali čas borilačkih vještina

Predstavnici džudo i rvačkog kluba "Favorit" iz Bijelog Polja su danas u sali Osnovne škole "Dušan Korać" održali prvi čas borpoilačkih vještina.

Trener Enes Camić je sa svojim asistentima Dajlanom Mekićem i Anitom Zejnilović učenike  IV razreda upoznao sa borilačkim vještinama.

Riječ je o projektu "Mens sana in corpore sano" rvačkog kluba Favorit koji je podržan od strane Komisije od igara na sreću.

Projekat se realizuje već par mjeseci raznim aktivnostima.

Iz Favorita su uputili zahvalnost direktoru škole Fatimi Mehović na saradnji i razumijevanju kao i učiteljicama koje su ustupile svoj čas .

15085616102098732102203502612723362416347858n

Iz bjelopoljskog rvčakog kluba su poručili da će za sve nove polaznike iz gore pomenute škole mjesec dana treninga biti besplatan.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.