Zahvaljujući ovom triku ona će potpuno poludjeti za vama!
Ilustracija

Poslušajte savjete stručnjaka

Zahvaljujući ovom triku ona će potpuno poludjeti za vama!

Poslušajte savjete stručnjaka i probudite ultimativnog zavodnika u sebi! Budite slatkorječivi na pravi način i zavešćete je brzinom svjetlosti.

Ako i vama ono što izgovarate zvuči izlizano, obavezno promijenite način obraćanja i uspjeh će biti zagarantovan.

Prema mišljenju autora knjige The Myth of Male Power Varena Farela, ukoliko stalno tepate na isti način i koristite nazive poput: kuco, maco, cico, imajte na umu da će ti nadimci koliko god da su slatki vremenom postanu izlizani i izgubiti na značaju. Zapravo što ih više budete koristili to će se njima manje sviđati.

SAVJET

Kada tepate djevojci pronađite neku osobinu koja je krasi i pokušajte da od toga napravite simpatičan i prije svega iskren nadimak.

Umjesto da je zovete draga vi je nazovite ukusni kolačiću sigurno će joj se to više svidjeti.

Ako želite da pohvalite njen fizički izgled nemojte joj govoriti opšte stvari poput: „Baš si zgodna“, već se potrudite i tu da budete što maštovitiji.

Naglasite ono što se vama najviše sviđa na njenom tijelu i to ubacite u neki kontekst pa tek onda pohvalite baš taj dio tijela.

Budite eksplicitni. Komplimenti poput: „Tvoje desno uvo me izluđuje“ su obično pun pogodak jer zvuče iskreno i spontano.

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.