Evo šta muškarci uvijek primijete na vama tokom seksa
Ilustracija

Od ovoga sve zavisi

Evo šta muškarci uvijek primijete na vama tokom seksa

Njih ne zanima da li vam je lak na nogama poluskinut...

Iako žele da se pokažu kao prave muškarčine u krevetu, muškarci obožavaju žene koje super odrađuju svoj dio posla i umiju da preuzmu inicijativu. Obratite pažnju na ove stvari ako želite da on bude zadovoljan. 

Prije svega, muškarci ne primjećuju poluskinut lak na noktima, suve pete ili dlačice koje nisu uklonjene sa bikini zone. Oni primjećuju druge stvari, kojih vi često niste ni svjesne. Ovo su neke od njih: 

Inicijativa 

Svakako će primijetiti kad žena nije pretjerano zainteresovana ili barem ostavlja takav utisak. "Pomozite nam da učinimo taj trenutak savršenim", poručuju muškarci. 

Pokreti tijela 

Ako ste ukočene ili se stidite, to morate da promijenite, jer za to nema mjesta u krevetu. Senzualnost je, sa druge strane, i te kako poželjna, jer ih ona uzbuđuje. "Uključite cijelo tijelo, tako ćemo vidjeti da ste jako uzbuđene kada ste sa nama", otkrili su momci za magazin Vimins helt (Women's Health). 

Pogled 

Gledanje u oči ili odmjeravanje njihovih tijela - to je sve što dolazi u obzir. Pogled prema dolje (sumnja?), odmjeravanje sopstvenog tijela (nesigurnost?) i gledanje okolo (dosada?), nipošto nisu poželjni. 

Svježa depilacija ili seksi donji veš 

"Ne sudimo ako u pitanju nije ni jedno od toga. Ali ako jeste, to nam otkriva da ste unaprijed razmišljale o seksu i to je muškarcima jako drago da vide."

Srbijadanas

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.