Evo zašto muškarci odmah POSLIJE SEKSA piške na sve strane!
Ilustracija

Ovo su najčešći razlozi

Evo zašto muškarci odmah POSLIJE SEKSA piške na sve strane!

Svi ste bar jednom bili u situaciji da potpuno opušteno ležite u krevetu poslije fantastičnog seksualnog odnosa i da vas odjednom spopadne nevjerovatna potreba za uriniranjem, koja sve pokvari.

Ako iznenada imate potrebu da piškite poslije seksa, onda znate kako je mučna situacija kada usred relaksacije morate da ustanete da biste otišli do toaleta. Još mučnije je je to što je mlazurina toliko jak da nije rijetkost da isprskate sve oko sebe, a ponekad i sebe, piše portal The LAD Bible.

Neki od razloga da vam se desi ovo su sljedeći:

U mokraćnom kanalu vam se još uvek nalazi sperma

Ako predugo odlažete odlazak u WC poslije seksa, onda se može desiti da se pri vrhu penisa osuši sperma i tako spriječi postepeno pojačavanje mlaza mokraće, već dovede do iznenadnog prskanja pod pritiskom.

Mokraća se pojavljuje u talasima

Ako se tokom seksa trudite da zadržite potrebu za uriniranjem, a ako uzmete u obzir da se ejakulacija dešava u talasima i da se mišići penisa na to i navikavaju, onda ne treba da vam bude čudno što ne možete da kontrolišete mlaz svoje mokraće.

Možda imate polno prenosivu bolest 

Ovo je još jedna mogućnost. Ako ste u skorije vrijeme imali vezu na jednu noć, koje se zbog alkohola i ne sjećate najbolje, može vam se desiti da ne možete da kontrolišete mlaz dok mokrite. Tada je neophodno da hitno posjetite ljekara.

Telegraf.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.