Ovih 5 horoskopskih znakova su užas u krevetu
Ilustracija

Astrologija

Ovih 5 horoskopskih znakova su užas u krevetu

Kada je seks u pitanju, postoji previše različitih ukusa i senzibiliteta. Ipak, po nekim horoskopskim karakteristikama, ovi znakovi imaju više šanse da - razočaraju.

Ovan

Za Ovna su predigra i finese misaone imenice, a seks se može pretvoriti u sportsko nadmetanje. Direktno mogu da podbace u seksualnom odnosu jedino ukoliko ih partner uopšte fizički ne privlači, ali, ako želite više od gimnastike - teško da ćete to dobiti od njih.

 

Blizanci

Mnogi Blizanci umiju da koriste i mozak za vrijeme seksa, što ne može da odmogne. Međutim, muškarci u ovom znaku vole da se hvale i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju. Kod njih je seks uvijek brzinski, a u krevetu su prilično sebični. S druge strane, većina žena rođenih u ovom znaku dobre su krevetu, osim ukoliko imaju tendenciju za vječnom predigrom.

 

Djevica

Znak koji je najviše isprozivan kada je u pitanju suzdržan i nedovoljno spontan seks. Muškarci su teški perfekcionisti i desi se da im sitan i nebitan detalj uništi potenciju, a žene umiju da kukaju kao da im je svaki put prvi put. I stide se ili tripuju kao da ih je svako na svijetu u tom trenutku vidio. To zna da bude totalna propast. Djevice inače vole da gledaju, ali često ostane na tome...

 

Strijelac

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strijelca je po pravilu avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv - tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja. Dakle, loš seks ovdje proizilazi iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i pretjerane želje ovih drugih, uglavnom žena, za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom. Kada im to nije po volji, Strijelčevi gledaju da se što prije sve to završi, a onda pobjegnu glavom bez obzira.

 

Ribe

Ribe su inače jako emotivan, dubok, senzualan i seksualan znak, a to može da se ispostavi kao problem i u seksu i u ljubavi. To je znak koji najviše uživa, ali i najviše pati u “seksu sa emocijama” (i to važi za oba pola), pa potencijalnih problema za akciju u krevetu ima i previše.

Besnopile.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.