6 stvari koje djevojka mora da posjeduje!
Foto: Thinkstock

Na šta muškarci padaju

6 stvari koje djevojka mora da posjeduje!

Otkrivamo 6 stvari koje savršena djevojka mora da posjeduje!

1. LICE BEZ ŠMINKE

Mi volimo prirodnu ljepotu. Ono što nas najviše odbija je lice puno šminke, iza koga ne znamo šta se stvarno krije.Ona koja nam je lijepa i bez šminke – ona je savršena.

2. DUHOVITOST

Ništa dosadnije od djevojke koja ne umije da se nasmije ili ne umije da nas nasmije. Humor je stvar koja uljepšava dan, i život, pa ukoliko djevojka zna kako da se našali, postaje pun pogodak.

3. OBLINE

Mršavice su odavno izašle iz mode, pa većina momaka voli djevojke sa oblinama. Ništa nije više seksi od obilne guze, a i tankog struka.

4. OPUŠTENOST

Samouvjerenost i taj opušten stil je nešto što je uvijek primamljivo, ne zanimaju nas žene koje puze za nama i koje su nam uvijek pristupačne, ona koja se ponaša kao da može da ima i sto puta boljeg od nas, e baš ta nam privlači pažnju.

6. POGLED

Daa, kada pogleda direktno u oči sa blagim osmjehom, prosto izazove žmarce u cijelom tijelu. Kad nas zbuni i sa velike udaljenosti svojim pogledom, znamo da je ona baš ta. 

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.