Omiljeni fetiši horoskopskih znakova
Ilustracija

Astrologija

Omiljeni fetiši horoskopskih znakova

Iako možda djeluju mirno i fino, svi u sebi nose neku dozu seksi bezobrazluka. Upravo iz tog razloga, svaki horoskopski znak ima i svoju perverznu stranu, naravno neki više, neki manje.

A vi pročitajte šta to vašeg partnera privlači, pa možete da ga/je iznenadite i isprobate jedan na jedan. 

Ovan 

Kao što i dolikuje prvom horoskopskom znaku, ovnovi zadovoljstvo pronalaze u iskustvu koje podrazumijeva visok adrenalin. Oni vole prirodni miris tijela, ali i kada krevet udara o pod ili zid. Ljubitelji su jutarnjeg seksa, povlačenja za kosu, ali i borbu i rvanje u krevetu. 

Bik 

Za osobe u ovom znaku karakteristično je da uživaju u svim velikim i lijepim stvarima koje su vezane za seks i hranu, dugo i strastveno ljubljenje. Modrice na vratu od ljubljenja su poseban fetiš bikova. Naravno, u svakoj priči o bikovima neizostavna je čokolada. 

Blizanci 

Najzauzetiji znak horoskopa poznat je po tome da brzo uočava privlačnu osobu i sve završava brzo i žestoko. Posebno uživaju u oralnom seksu, karminu, golicanju, brzinskom seksu, seksi igračkama kao i duhovitosti. 

Rak 

Od raka se može očekivati sve samo ukoliko se on osjeti istinski voljenim. Muški rakovi vole grudi, a i muškarci i žene u ovom znaku vole dodirivanje stomaka, kao i uzimanje drugih uloga puput pilota i stjuardesa, medicinskih sestara jer im to daje osjećaj opuštenosti kao da su daleko od kuće. 

Lav 

Svečana ceremonija i malo egzibicionizma su ono zbog čega je lav kralj životinja. Dugačka kosa, ujedanje, grebanje, flertovanje, seks na plaži, hvalisanje i striptiz neizostavni su kod svakog Lava. 

Djevica 

U antičko doba Djevice su nazivali znakom ropstva. U moderno doba, vezivanje i ropstvo jedan su od seksualnih fetiša ovog znaka. Djevice posebno uživaju ulogama doktor i medicinska sestra, stavljanju maski, vezivanju i prokvokativnom vešu. 

Vaga 

Rođeni u ovom znaku naročito vole zadnjicu, zato je i seksualni fetiš ovog znaka udaranje po zadnjici i igranje sa zadnjicom. Ustvari sve što je vezano za ovaj atribut. Takođe, sve što ima veze sa preuzimanjem uloga i striptizom blisko je vagama. 

Škorpija 

Karateristika škorpija je da se ne plaše mraka ili uživanja u svojim zadovoljstvima. Najveći fetiši škorpija jesu vezivanje, seks u vodi i oko vode, seks na javnom mjestu, vezivanje očiju. Škorpiju najviše oduševljava misterioznost. 

Strijelac 

Strijelcima je avantura drugo ime, zbog toga ne očekuju ništa manje ni kada su fetiši u pitanju. Oni veoma uživaju u seksu na javnom mjestu, ali nije im ništa manje zanimljiv uobičajeni seks ukoliko on uključuje seksualne igre. Tada im nije bitna ni provokativna garderoba, i zadovoljiće se i džinsom i košuljom. 

Jarac 

Zamislite planinske vrhove po kojima se jarčevi penju i tako ćete najlakše shvatiti njihove fetiše. Ukoliko nema visokih štikli, starijeg muškarca ili žene, prirodnih tipova, seksa u sali za sastanke, onda će to biti seks na najvišem planinskom vrhu – što više to bolje. 

Vodolija 

Kao znak dolazećeg perioda, fetiši koji krase vodoliju su svi oni koji se čine futurističkim i progresivnim. Oni tako vole seks preko interneta ili mobilnog telefona, grupni seks, igračke za seks, lošeg momka ili djevojku kao i berobrazan razgovor. 

Ribe 

Ribe imaju neke od najčudnih fetiša – stopala, lizanje prstiju, cipele. Njima su uglavnom zaštitni znak stopala. Fotografije i voajerizam su takođe neki od fetiša ovog znaka. 

Prva.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.