Vaša frizura otkriva kakvi ste u krevetu
ilustracija

U kojoj ste grupi?

Vaša frizura otkriva kakvi ste u krevetu

Naučnici tvrde da postoji veza između seksualnih želja i načina na koji tretirate svoju kosu. U kojoj ste grupi?

Konjski rep

Iako mnoge izgledaju kao djevojčice, one koje nose repić iznenađujuće su 'vruće' u krevetu. Držanje kose podalje od očiju pokazuje seksualno samopouzdanje, tvrde stručnjaci.

Seksi savjet: Volite brz i žestok seks, ali iznenadite partnera (i sebe) tako što ćete zapaliti nekoliko svijeća i usporite akciju prije seksa, ali i za vrijeme seksa. Uživajte u dugoj predigri.

Uvek besprekorno sređena i uredna frizura

Čak i kada ste sami kod kuće, vaša frizura izgleda kao da ste prije pet minuta izašli iz frizerskog salona. To znači da volite red i disciplinu u svim aspektima života. Srećniji ste dok vi vodite igru u krevetu, pa partneru rijetko dozvoljavate da preuzme inicijativu.

Seksi savjet: Ako uvijek imate kontrolu, to vas može spriječiti da se prepustite trenutku. Večeras mu dozvolite da vam zaveže oči – i prepustite mu se!

Divlja i puštena kosa

To je znak da se dobro osjećate u svojoj koži. Opušteni ste u životu, ljubavi i seksu. Nemate problema s odlaskom u krevet, a i "poslužićete se" kad god vam dođe.

Seksi savjet: Volite prolaziti prstima kroz kosu? To često znači da biste voljeli istu stvar da radite i svom partneru. Dakle, dodirujte ga – on će vam vratiti istom mjerom!

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.