Horoskop i erogene zone: Bika pale poljupci na vratu, Ribe masaža stopala
Ilustracija

Astrologija

Horoskop i erogene zone: Bika pale poljupci na vratu, Ribe masaža stopala

Preko horoskopskog znaka lako možete saznati karakter, temperament i sklonosti vašeg partnera, a sada vam otkrivamo i šta koga uzbuđuje u krevetu i koje su mu erogene zone.

Ovan
Ovnovi će reagovati na nježno maženje čela ili igranje sa kosom. Ovo može da bude i češljanje i milovanje vrha glave. Blago prođite prstom preko sljepoočnica ili kroz kosu Ovna, i započeli ste seksualno prijateljstvo. Grickači ušiju če kod ovnova naići na radostan odziv, a ženu ćete naročito izludjeti ako joj budete dahtali na uvo. Grickači usana postižu rezultate, a lak poljubac sklopljenog oka iz nekog razloga šalje trnce uživanja niz Ovnovu kičmu.

Bik
Osjetljive oblasti za Bika su vrat i grlo. Počnite sa laganim milovanjem oko potiljka, blago preskačući na vrat. Nastavite sa poljupcima u vrat i Bik će uskoro planuti. Strastveni poljupci i nježni ljubavni ujedi na zadnjem dijelu vrata će posebno uzbuditi Bika. Ne zaboravite da Bik sve voli polako i lagano, pa stoga održavajte proučen pristup i ne pokušavajte da silujete momenat.

Blizanci
Šake i ruke do ramena su naročito osjetljive oblasti. Žene Blizanci odgovaraju na rukoljube, muškarci Blizanci vole da im se prsti lagano sisaju, jedan po jedan. Slučajno milovanje vrhovima prstiju po šaci može da pošalje trnce slasti uz njihovu kičmu.

Ljubljenje unutrašnjosti ruke je poseban događaj. Za interesantnu i provokativnu varijaciju, lagano pomjerajte usne i jezik od lakta do pazuha. Praktično ćete osjetiti bljeskove požude.

Rak
Ono što najviše pali i muškarce i žene u ovom znaku jesu strastveni poljupci. Poznato je da mogu i da dožive orgazam od ljubljenja. Međutim, najosjetljiviji organ tijela su im grudi. Oba pola će reagovati na oralnu i ručnu stimulaciju bradavica. Milovanja donje strane grudi mekanim jagodicama prstiju stvaraju najurgentniji osjećaj seksualne želje.

Lav
Leđa su posebno ranjiva oblast, idite nježno naniže niz kičmu do osnove, onda na putu ka gore se zadržite malo na krstima. Sa muškim Lavom, probajte da mu nježno grebete leđa za vrijeme vođenja ljubavi. Uzbudićete ga za veće napore i bolji rad.

Ženskog Lava uzbudite milovanjem resama šala od ramena sve preko leđa. Prelazite preko iste oblasti, zadržavajući se duže na osjetljivom dijelu krsta. Postaće strastvena lavica.

Djevica
Djevica posebno voli osjećaj mlaza tuša po stomaku. Ako se budete tuširali udvoje prije odlaska u krevet, što je divna ideja jer Djevicu veoma uzbuduje čistoća, neka vam žena Djevica sjedne u krilo dok joj vi prodirete otpozadi, tušem milujući njen stomak i prednji dio vagine.

Dok ležite u krevetu, nježno masirajte Djevicu kružnim pokretima oko pupka. Za kulminaciju stavite jezik direktno u pupak i nastavite sa istim kružnim pokretima. Dobićete brže rezultate nego što ste se nadali!

Vaga
Krsta i guze su Vagama osjetijive oblasti. U društvenim prigodama, neka vam prsti nježno miluju donje dijelove Vaginih leđa. U intimnijim trenucima, stavite obje šake na Vagine guzove i nadlanicom pravite male krugove, nagore preko krsta ka vrhu kičme. Srednje pritiskajte, i vratite se na guzove za veliko finale.

Ako je Vaga muškarac, poludjeće za nježnim dodirom tvrdih bradavica na nižim dijelovima leđa. Ženske Vage vole da im se guza trlja, mazi, tapka, i razigrano štipa, time postaje seksualno uzbuđena. Pada i na poze za vođenje ljubavi gdje joj je guza prikazana njenom ljubavniku, kao u snošaju otpozadi.

Vage oba pola reaguju na silovite napade na njihove staražnjice golim rukama, reketom i bičem.

Škorpija
Škorpijina najosjetljivija oblast jesu genitalije. Za muškarca, čak i blago milovanje genitalne oblasti pretvoriće ga u vulkan. Žene ovog znaka mogu da se uzbude samim prekrštanjem nogu i pomjeranjem njih tako da im se usmine trljaju.

Muškarce Škorpije nista ne zadovoljava više od lakog palacanjanja jezikom po glaviću. Kada se igrate sa Škorpijinim genitalijama, bukvalno imate partnera na dlanu.

Strijelac
Bokovi i butine su naročito erotične oblasti za deveti znak u zodijaku, ali za ženu Strijelca je i njena kosa. Igrajte se sa njom, milujte je, češljajte, četkajte, nježno je vucite. A ako to budete radili dovoljno dugo, samo to će potpaliti njene uspavane strasti.

Poljupci po unutrašnjosti bedara, iii lak prelazak jezikom od koljena do prepona će ga oduševiti. Kao što će i delikatno milovanje njegovih kukova.

Za ženske i muške Strijelce: probajte sa trljanjem toplim uljem. Na kukovima koristite kružne pokrete a na bedrima vertikalne.

Jarac
Muškarac Jarac voli da mu žena lagano bradavicama prelazi preko lica, usta, grudi, stomaka i prepona. Strast žene Jarca će doći do uraganske snage ako joj partner ljubi pupak ili iza koljena. I muški i ženski Jarčevi reaguju na lagane i kratke krugove jezikom oko kičmenog stuba. Postoji neobičan procenat Jarčeva kojima je pazuh izvor seksualnog zadovoljstva.

Vodolija
Senzitivne oblasti su list i članak. Svaka poza koja dodiruje te oblasti značajno će im stimulisati zelju. Dlanom ruke trljajte članak i list odlučnim kretanjem na gore. Radite ovo kao milovanje, skoro odsutno. Bićete zadovoljni njihovom reakcijom. Vodolija je podložna nježnom dodiru. Sve drugo ih deflnitivno odbija.

Ribe
Stopala. Riba reaguje na nježnu masažu i milovanje pete i svoda, delikatno milovanje tabana, ili sisanje prstiju na nogama. Počnite na članku, pa idite kružno prstima okolo do pete pa onda nadolje do prstiju. Ako im protrljate prste svojim prstima ili ih uzmete u usta i mekano ugrizete, izludjećete Ribu od uživanja.

Dnevno.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.