Blistavi trio Mesi-Nejmar-Suarez za pobjedu Barselone
Photo by David Ramos/Getty Images

Primera

Blistavi trio Mesi-Nejmar-Suarez za pobjedu Barselone

Fudbaleri Barselone nastavili su sa odličnim partijama u španskom šampionatu, pošto su večeras na Nou Kampu savladali Real Sosijedad sa 4:0 (2:0) u 13. kolu Primere.

Ponovo je blistao trio Mesi-Nejmar-Suarez, koji je postigao sva četiri gola, sa tim da je brazilski fudbaler dva puta pogodio.

Fantastični napadački trio do sada u Primeri postigao ukupno 26 golova, ali bi brojka sigurno bila veća da Mesi nije bio dugo povrijeđen.

Katalonci su povećali prednost na tabeli u odnosu na pratioce iz Madrida, Real i Atletiko, ali oni svoje utakmice u ovom kolu će tek odigrati.

Atletiko igra večeras protiv Espanjola (18), dok Real sutra gostuje Eibaru (16).

Tabela: Barselona 33 boda, Atletiko 26, Real 24, Viljareal 21, Selta 21, Eibar 20.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.