Sedorf: Želim da osjetim strast Premijer lige
Klarens Sedorf

Trenerski posao započeo u Milanu

Sedorf: Želim da osjetim strast Premijer lige

Legendarni fudbaler Milana Klarens Sedorf rekao je da se nada da će u budućnosti moći da se oproba kao trener u engleskoj Premijer ligi.

Sedorf je trenerski posao započeo upravo u Milanu i to u januaru 2014. godine, ali je nakon serije loših rezultata smijenjen već nakon četiri mjeseca, a na njegovo mjesto stigao je Filipo Inzagi.

"Engleska i ja imamo posebnu priču. Bio sam veoma blizu da zaigram u Premijer ligi, ali ipak to se nije desilo. Zaista bih volio da kao trener ostvarim to i na pravi način osjetim strast navijača na svakoj utakmici. Postoje mnoge glasine o mom sljedećem poslu, i prija mi što me povezuju sa velikim klubovima", rekao je Holandjanin za Bi Bi Si Sport. 

Tokom karijere Sedorf je nastupao za Ajaks, Sampdoriju, Real Madrid, Inter i Botafo. Jedini je igrač u istoriji koji je uspio da osvoji tri Lige šampiona sa tri različita kluba (Ajaks, Real Madrid i Milan). 

Za Milan je upisao 431. utakmicu, postigao 63 gola, i osvojio dvije Serije A, dva Kupa i Superkupa Italije, dvije Lige šampiona, dva UEFA Superkupa i Fifa Svjetsko klupsko prvenstvo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.