Kreirajte seksualnu atmosferu i uzbudite je na jednostavan način
Ilustracija

Evo i kako

Kreirajte seksualnu atmosferu i uzbudite je na jednostavan način

Postoje jednostavni načini da kreirate seksualnu atmosferu. Pozovite je na večeru u svoj stan ili u kafić s prigušenim svjetlom.

Sa djevojkom koja vam se dopada želite da pređete na "viši nivo", a da ne ispadnete napadni? Postoje jednostavni načini da kreirate seksualnu atmosferu. Pozovite je na večeru u svoj stan ili u kafić s prigušenim svjetlom. Nađite izgovor da sjedite veoma blizu nje, na primjer, da joj pokažete nešto na mobilnom ili laptopu. Sjednite tako da vam se noge i ruke s vremena na vrijeme dodiruju. Nemojte odmah da flertujete, kako ona ne bi podigla gard, već se pravite da joj zaista pokazujete nešto zanimljivo. Tek poslije određenog vremena, počnite diskretno da flertujete, pohvalite joj bluzu ili pitajte koji parfem koristi.

Slučajno joj dodirnite ruku i ponudite da joj čitate dlan, što vam daje šansu da kažete nešto bezobrazno. Ne pretjerujte, pratite njene reakcije, ako uzvraća flert, nastavite. Zatim se udaljite od nje jer će tako tenzija još više da raste, a ona će s nestrpljenjem iščekivati trenutak kad ćete joj se ponovo približiti. A, kad to uradite, znate šta vam je činiti.

Izvor: Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.