Saznajte koju boju kose muškarci najviše vole
Ilustracija

Pogađajte?

Saznajte koju boju kose muškarci najviše vole

Iako fizički izgled nije najbitniji i najpresudniji ne možemo da zanemarimo činjenicu da svi imamo određeni tip koji nas privlači. Nekada biramo po boji kosi, nekada po neodoljvom pogledu, nekada nam je osoba slatka i simpatična bez obzira na ove fizičke karakteristike.

S obzirom na to da ste se sigurno često pitale kakve djevojke najviše privlače mušku pažnju saznali smo odgovor i to preko jedne studije.

Naime, 2000 muškaraca na društvenoj mreži Badoo odgovaralo je na pitanje kakvu boju kosu i oči preferiraju da vide na nježnijem polu.

Odgovor će vas iznenaditi!

Žao nam je plavuše, ali momci ipak više vole brinete sa plavim očima! 60 odsto momaka je izjavilo kako im je kombinacija tamnije kose i plavih očiju najprivlačnija, dok je najmanji broj pripao riđokosama (samo 8%).

brineta

Plave oči su kao što smo spomenuli najomiljenije, jer je čak 40 osto izjavilo kako obožavaju djevojke sa svijetlim očima, dok je iznenađujući mali broj glasova pripao zavodljivim zelenim (samo 17%)

Možemo samo da zaključimo da bi se momci složili sa izborom Bred Pita i izabrali prije Anđelinu nego Dženifer Eniston zar ne?

Izvor: 24sata.rs

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.