Asmir Kolašinac ponovo oborio nacionalni rekord u bacanju kugle
Asmir Kolašinac

Ostavrio hitac od 20.91 metara

Asmir Kolašinac ponovo oborio nacionalni rekord u bacanju kugle

Srpski atletičar Asmir Kolašinac oborio je danas državni rekord u bacanju kugle, pošto je na mitingu u Novom Sadu ostavrio hitac od 20.91 metara.

Prethodni rekored držao je takođe Kolašinac i iznosio je 20.67 metara, prenosi Tanjug.

"Konačno se sve poklopilo. Imao sam idealan hitac. Znao sam da sam spreman za ovoliko samo je trebalo da se realizuje. Imam još tri nedelje do Evropskog šampionata u dvorani da održavam formu", rekao je Kolašinac, koji je ostvario trenutno najbolji rezultat u Evropi, a treći na svijetu. 

Prvenstvo Evrope u dvorani održaće se od 6. do 8. marta u Pragu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.