Pet tipova frizura koje vas čine starijim
ilustracija

Predstavljamo vam

Pet tipova frizura koje vas čine starijim

Vjerovatno ste već do sada primijetili da vašem licu, a i godinama, ne odgovara baš svaka frizura.

U slučaju da ste prešli četrdesetu, predstavljamo sedam tipova frizura koje ne bi trebalo da pravite kako ne biste dodatno dodavali godine svom izgledu, prenosi Super Žena. 

Lepršava ravna kosa 

U tim godinama sa tom frizurom izgledaćete mnogo starije nego što jeste. Ako želite da imate lepršavu kosu, ravnoj kosi dodajte nekoliko krupnijih kovrdža. Izgledaćete odvažno i svima oko vas će biti i više nego jasno da držite do sebe. 

Zalizana kosa 

Zalizana kosa umotana u punđu dodaće bar pet godina vašem izgledu. Ako ne želite da izgledate kao “gospođa“ sa početka dvadesetog vijeka, prstima ili češljem razbarušite kosu kako bi dobila više volumena. 

Pletenica i konjski rep 

Ove frizure nijesu za svakoga, a posebno ne za žene koje već odavno “gaze“ četrdesete. Ljudima oko vas izgledaćete pomalo smiješno i kao da se previše trudite da izgledate mlađe. 

Preduga kosa 

Mnogi smatraju da, što je žena starija, to kosa mora biti kraća. Naravno, ovo nije nikakvo pravilo, ali ipak ima tu malo i istine. Ako već želite da imate dugu kosu, onda je idealna dužina ona do ramena. 

Prekratka kosa 

Ako se odlučite za kratku frizuru, imajte u vidu da ćete u tom slučaju naglasiti lice, čelo i vrat, kao i sve njihove nedostatke. Takođe, kratka kosa neće baš uvijek pružiti dobar izgled ovalnom obliku lica. Bob frizura je jedna od rijetkih koja će odgovarati svakoj dami. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.