Beograđanki opala kosa poslije farbanja?!
Ilustracija

Horor

Beograđanki opala kosa poslije farbanja?!

Beograđanka A. R. javila se RTS-u i ispričala kako joj je nedavno gotovo potpuno opala kosa, pošto se ofarbala bojom za kosu koju koristi već 30 godina.

Prema njenim riječima, poslije tri dana kosa je počala da opada u pramenovima, zbog čega je ona odmah uradila analize krvi, koje su bile u granicama normale.

Potom je otišla na pregled kod dermatologa koji je zaključio da postoji mogućnost da je u farbi bilo olova, što je prouzrokovalo opadanje kose.

U Ministarstvu zdravlja, međutim, tvrde da se sve uvozne farbe za kosu redovno kontrolišu i da do sada nisu imali ovakav slučaj.

Na klinici za kožne bolesti u Beogradu za RTS su rekli da A. P. nije bila kod njih na pregledu, da takav slučaj do sada nisu imali i pozvali su Beograđanku da ih posjeti kako bi uradili potrebne analize.

Dermatolog kod koga je A. P. bila na pregledu, posebno je iznenađen činjenicom da je ovoj sredovječnoj Beograđanki ubrzo po opadanju, odmah počela da izbija nova kosa.

U prilogu koji je jutros emitovao RTS nije precizirano o kojoj uvoznoj farbi za kosu se radi.

(ženablic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.