Dva ključna savjeta za ljepše usne
ilustracija

Predstavljamo vam

Dva ključna savjeta za ljepše usne

Ispucale usne česta su pojava tokom zime, ali i tome ima lijeka.

 Donosimo vam dvije navike koje odmah treba da počnete da primenjujete kako bi vam usne bile ljepše, prenosi Super Žena.

Ne grickajte 

Mnoge osobe ne mogu odoljeti izazovu da poližu usne kako ne bi bile suve. Slično tome je i grickanje mrtvih ćelija kože s usana. Sve ove navike vaše usne će učiniti još osetljivijim. Odmah prestanite da grickate usne i vidjećete ubrzo rezultate. 

Pijte vodu 

Suv vazduh u domovima isušuje i vašu kožu, što znači da je potrebno povećati unos vode. Ne zaboravite da unos vode nije važan samo ljeti, već i zimi. To što je hladno i manje se znojite, ne znači da vašem tijelu ne treba tečnosti. Tako je i s usnama. Izaberite balzam koji će hidrirati usne i nanosite ga prije karmina. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.