Napitak koji sprječava pojavu lošeg zadaha!
Ilustracija

Napravite sami

Napitak koji sprječava pojavu lošeg zadaha!

Želite da budete sigurni da vaša probava funkcioniše kako treba i da ćete ukloniti svaku mogućnost lošeg zadaha i neugodnog mirisa znoja okrepite se ukusnim, sitim i vrlo zdravim napitkom na kom će vam tijelo, ali i partner i prijatelji zaista biti zahvalni.

Evo šta vam je sve potrebno za pripremu ovog napitka i kako da ga napravite:

Sastojci: 

2 jabuke

 4-5 listova svježeg kelja

 1 svježanj peršuna

 1 iscijeđeni limun (sok)

 1 komadić đumbira

Priprema: Sastojke dobro operite u hladnoj vodi i sve zajedno ubacite u blender. Ako voće i povrće nije rashlađeno u blender dodajte i nekoliko kockica leda. Sve dobri izmiksajte, sipajte u čašu i popijte ujutro na prazan stomak ili između obroka!

(stil)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.