Kovrdže sa folijom i vrućom vodom (FOTO)
Foto: Shutterstock

Napravite same

Kovrdže sa folijom i vrućom vodom (FOTO)

Osim sa peglom i folijom, kovrdže možete napraviti i sa folijom i vrućom vodom. Osim što je vrlo jednostavno uz to je i jeftino.

Za početak napravite trakice od folije koje ćete oblikovati u spužvene uvijače. Polako ih krenite obavijati kosom.

Nakon što to napravite sa svim pramenovima vrućom vodom poprskajte kosu pa ostavite da se osuši. Skinite foliju i po volji možete dodati preparate. Pjenu za kosu, lak ili bilo što drugo kako bi vam frizura bila dugotrajnija. Nikako je nemojte češljati.

(ženski portal.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.