Evo za šta sve možete da koristite šampon za suvo pranje kose
Foto: Shutterstock

Pet savjeta

Evo za šta sve možete da koristite šampon za suvo pranje kose

Upotreba šampona za suvo pranje kose je sve veća, a osim za stilizovanje, može da ima i druge namjene.

Stilizovanje kose
Šampon za suvo pranje se najčešće koristi za stilizovanje kose i pravljenje frizure. Ukoliko, na primjer, pravite punđu, lako se može desiti da poneki pramen ispadne, ali ukoliko prethodno kosu naprskate suvim šamponom, to se neće dogoditi.

Šiške
Pomoću šampona za suvo pranje kose riješićete sve probleme koje šiške mogu da naprave! Svima se dogodilo da ih šiške jednostavno "ne slušaju", ili da izgledaju slijepljeno, a češljanje samo pogoršava situaciju... To je sjajan momenat da iskoristite suvi šampon koji će šiškama dati volumen.

Volumen
Ukoliko imate tanku kosu, morate da isprobate ovaj šampon! Bez imalo muke, kosa će vam biti bujnija i imaće poseban sjaj. Obavezno očešljajte kosu poslije nanošenja suvog šampona, jer ćete onda postići pun efekat.

Sredite obrve
Pomoći će vam da stilizujete obrve, ali morate da budete veoma pažljive prilikom nanošenja kako vam šampon ne bi upao u oko. Šampon će ih ukrotiti, tako da ćete biti sigurne da je svaka dlaka na svom mjestu.

Sačuvajte cipele
Šampon za suvo pranje je veoma sličan bejbi puderu, tako da možete da ga iskoristite i za održavanje higijene u unutrašnjosti cipela. Naprskajte ih i budite sigurne da će uvijek prijatno mirisati. 

(nadlanu)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.