''VOB'' je nova hit frizura u Holivudu! (VIDEO)
Dženifer Lorens

Napravite je same

''VOB'' je nova hit frizura u Holivudu! (VIDEO)

Trenutno popularna frizura u Holivudu je vob. Nose je mnoge holivudske ljepotice, možete i vi!

Naziv frizure vob je skraćeno od wavy bob, odnosno talasasta bob frizura. Frizura je postala popularna nakon što je sa ovakvom kosom pojavila Dženifer Lorens, ali su je "prošetale" i druge holivudske zvijezde poput Keri Vošington, Tejlor Svift, a jedno vrijeme ju je nosila i Bijonse.

Ideja je da kosa izgleda pomalo neuredno, pa se ne morate baš previše mučiti da vam svaki pramen kose bude savršeno uvijen. S obzirom na to da treba da izgleda pomalo neuredno, jasno je da održavanje ovakve frizure nije previše zahtjevno. 

Pogledajte kako možete da napravite ovu hit frizuru.

 
 
(Mondo)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.