Najbolji tutorijali za pravljenje pletenica (VIDEO)
Ilustracija

Sama svoj frizer

Najbolji tutorijali za pravljenje pletenica (VIDEO)

Svaka djevojka zna da isplete klasičnu pletenicu od tri pramena. Međutim, zahvaljujući Jutjub video priručnicima, danas je veoma lako naučiti i nešto komplikovanije tehnike pletenja vaših uvojaka, koji će zaista svakog ostaviti bez teksta!

Donosimo vam šest novih načina da zadivite sve oko sebe i pokažete ljepotu vaše kose. Prije svega, znajte da je prednost Youtube video priručnika to što uvijek možete premotati video ako nešto niste shvatili, pauzirati ga dok sami pokušate uplesti svoju kosu, i za tili čas ovladati svim ovim novim tehnikama!

Počinjemo sa pletenicom zvanom "merdevine - rep". Nije klasična pletenica, ali je efekat koji dobijate zaista ženstven.

Potom slijedi neobična mašna punđa, sa kojom ćete biti neodoljivi! Preporučujemo da uz nju ukombinujete mačkasti ajlajner i malo jači karmin, ili neutralnu šminku i upadljive minđuše. Ova frizura je tako vesela!

Sirena pletenica je prava romantična frizura za ljetnje večeri u dvoje, o kojima sanjamo tokom ovih hladnih dana. Začinite je cvijetom u kosi i omiljenim parfemom.

Ova zanimljiva pletenica idealna je kada želite skloniti kosu s lica, a ipak to učiniti na romantičan i efektan način.

Ovo je frizura za dame koje su samopouzdane i žele privući poglede! Inspirisana je poznatom pjevačicom Selenom Gomez, i nije teška za napraviti, pogledajte:

Posljednja frizura biće ova sa romantičnim talasima i raj - pletenicama. Podsjeća na princeze iz srednjovjekovnih filmova, zar ne?

(Kolektiv.me)

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.