Najjednostavniji prirodni lijek za migrenu
Ilustracija

Recept

Najjednostavniji prirodni lijek za migrenu

Boli vas glava? Zahvaljujući ovoj namirnici ubrzo ćete se osjećati mnogo bolje…

Đumbir ima višestruko blagotvorno dejstvo na organizam - poboljšava varenje, podstiče apetit, sprječava mučninu, pomaže kod upale grla… 

Ali, šta je sa glavoboljom? Da, i u tom slučaju ima ljekovito dejstvo. Najbolje bi bilo da je svjež – u frižideru može da stoji tri nedjelje a u zamrzivaču i do šest mjeseci. 

Kako biste sebe poštedjeli muka, savetujemo da skuvate čaj od đumbira. 

Čaj od đumbira 

Isijecite parče đumbira (veličine oko 2 centimentra ) na ploške, dodajte u vodu sa šipkom cimeta i stavite na vatru. Kad proključa, pustite da se kuva na slaboj vatri još desetak minuta. Procijedite čaj, sipajte u šolju i eto lijeka protiv glavobolje. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.