Uskoro ćemo moći da tvitujemo novac drugim korisnicima
Ilustracija

"Buy Now" servis

Uskoro ćemo moći da tvitujemo novac drugim korisnicima

Iako su neke druge kompanije već predstavile svoje verzije mobilnih platnih sistema, izgleda da će Apple Pay imati mnogo veći uticaj na korisničku bazu. S druge strane imamo messaging servise, kao što je Facebook Messenger, koji planiraju da ponude transfer novca između korisnika.

Sada izgleda i da će se Twitter pridružiti ovoj grupi kompanija. Twitter je već predstavio svoj "Buy Now" servis, koji korisnicima omogućava da kupe reklamirani proizvod direktno iz Twitter feed-a.

Kompanija je sada sklopila partnerstvo sa jednom od najvećih francuskih banaka - Group BPCE, sa ciljem da korisnicima u Francuskoj ponudi jednostavan transfer novca između dvije osobe.

Za sada nije poznato da li Twitter samo testira pomenuti servis, ili je već u pregovorima i sa bankama u drugim zemljama.

 

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.