Vlada Crne Gore među najpopularnijim Twitter korisnicima u zemlji

Najnoviji statistički podaci

Vlada Crne Gore među najpopularnijim Twitter korisnicima u zemlji

Prema najnovijim statističkim podacima objavljenim od strane Tvitni.me, regionalne kompanije koja se bavi istraživanjem društvene mreže Twitter u regionu, Vlada Crne Gore je među najpopularnijim Twitter korisnicima u Crnoj Gori.

Nalog Vlade Crne Gore na engleskom jeziku (@MeGovernment) je drugi najpopularniji kanal u zemlji, dok je uz crnogorski kanal @VladaCG takođe među najpopularnijim političkim i institucionalnim kanalima, saopšteno je iz Vlade.
Rezultati pokazuju da je engleski Twitter kanal Vlade @MeGovernment, kojeg prati više od 12.000 korisnika ove društvene mreže, drugi najpopularniji kanal u Crnoj Gori.
Vladini Twitter nalozi su orijentisani na inostranu (@MeGovernment) i domaću (@VladaCG) publiku i ujedno su najpopularniji institucionalni kanali u zemlji, koji imaju preko 12.000 i preko 3.000 pratilaca. 
Vlada Crne Gore, ministarstva i druge institucije nude informacije građanima na više kanala na društvenim mrežama i objavljuju brojne informacije o politikama Vlade, na teme koje između ostalog uključuju ekonomiju i finansije, EU i NATO integracije. 
Vlada Crne Gore nastoji da ostvari dobro prisustvo i ponudi dobre usluge građanima na društvenim mrežama, a postoje i planovi za širenjem aktivnosti na društvenim mrežama u budućnosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.