Facebook analizira reklame
Logo

Inovacije

Facebook analizira reklame

Facebook bi trebalo ponovo da pojača svoju reklamnu ponudu novom platformom koja bi mogla da bude predstavljena narednih dana, objavio je list WSJ (Wall Street Journal).

Cilj je  usmjeravanje na korisnike Fejsbuka analizom pregleda reklama, profila onih koji su reagovali na objave na toj društvenoj mreži, ali i na aplikacijama ili drugim sajtovima.

To bi trebalo da bude omogućeno korišćenjem ili prilagođavanjem tehnologija platforme Atlas Advertiser Suite, objavljeno je danas na veb sajtu zdnet.fr.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.